Nejnovější recenze ze sekce Dávkovače mýdla
Velice tichý chod a jsem mile překvapená,že se dá zavěsit na zeď a nepřekáží mi na umyvadle.
Doufám, že vydrží v provozu déle než předchozí, kde se zařízení na dávkování mýdla (samozřejmě z plastu) velmi brzy polámalo...
- Zatím funguje velmi dobře ale máme jej krátce
- Jednoduché
- designové
- plně funkční
- dávkovač jde pro dítě ztuha
- Vše dle fotek a popisu, není co vytknout
skvely produkt
Vypadá dobře a také dobře funguje.
vyhovuje rozmery
- Po pár dnech užívání jsem zjistil, že nastavit konzistenci mýdla, aby to dávalo pěnu je docela alchymie. Načež přišel další problém, že pokud klesla hladina roztoku o pouhý 1 centimetr pod plnou, tak se pěna přestala dělat úplně, takže jsme dolévali a dolévali, než po 3/4 roce uhnily drátky od napájení baterií.
Nejhorší výrobek, co jsem zažil! Nekupujte! Bohužel se vzhledem k ceně nevyplatí jej reklamovat, více než polovinu ceny byste zaplatili za poštovné.
- Výrobek nejenže neplní svou roli dávkovače mýdla (žádné nedávkuje), ale kromě toho v mém případě měl i vadu ve spojích u baterie, kde jedna z baterii praskla přehřátím!!! Nikdy jsem nic podobného neviděl.
Nechtějte tenhle čínský šmejd, který vůbec neplní to, pro co si ho kupujete, ale navíc je i nebezpečný. Raději si připlaťte a kupte něco s dobrými recenzemi. Tento výrobek je skutečně k ničemu!
Tento produkt jsem neobdržela, ač jsem si ho objednala.
Tento produkt jsem si vybral,protože vyrábí mycí pěnu smícháním tekutého mýdla s vodou a tím šetří tekuté mýdlo.
Vydrží tak ty 2 roky. I když má těsnění, tak na motorku se ta koroze prostě nějak udělá. Ale Lidl reklamace řeší poměrně dobře.
- Malá spotřeba tekutého mýdla
Dcera má nějakou dobu a spokojená. Mám krátkou dobu. Krásná pěna, bezdotyková obsluha.
- Musí se naředit tekuté mýdlo, chvíli trvalo než jsem správně odhadl naředění, aby to fungovalo
- Dobá by byla nálevka pro plnění
Bezproblémová rychlá a snadná montáž.
- Kvalitní
- Hezký
- Keramika
- Jsme spokojení, už máme druhý
- krásný design pro děti
spokojenost
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »